Een inspirerend boek voor een creatieve school

PIKOH4 reducedTer gelegenheid van de jaarlijkse inspiratiesessie voor de 6de jaars Beeldende Vorming van de Provinciale Kunsthumaniora Hasselt (PIKOH) had Materials Consult het genoegen om het PIKOH een examplaar van het boek 'Materiology' te schenken. Materiology is een speciaal voor de creatieve sector ontwikkelde gids over materialen en hun vormgevingstechnieken.

Mevr. Lieve Hoffbauer en Mevr. Michèle Stappers, de twee leerkrachten die met passie en bezieling de inspiratiesessies organiseren en begeleiden, namen het boek namens de PIKOH in ontvangst uit handen van onze zaakvoerder, dhr. Frans Vos.

De inspiratiesessie geeft de leerlingen de kans om tijdens het creatieproces van hun GIP (geÏntegreerde proef) hun ideeën en de achtergrond bij hun creaties te presenteren en hun vragen voor te leggen aan een team van experten uit diverse vakdiscplines. Al sinds verschillende jaren heeft dhr. Vos de eer en het genoegen om als materiaalkundig expert aan deze inspiratiesessies te mogen deelnemen.

 

PIKOH8 reducedStaat u ook al te popelen om het resultaat zien van de prachtige creaties van de 6de jaars Beeldende Vorming van het PIKOH? Dan nodig ik u hierbij graag uit om in juni een bezoek te brengen aan hun GIP-tentoonstelling in de abdij van Herkenrode. Zodra de data gekend zijn, laten we het weten op onze social mediakanalen en onze website. Alvast Van Harte WELKOM!

  

Van links naar rechts: Lieve Hoffbauer (leerkracht PIKOH), Frans Vos (zaakvoerder Materials Consult) en Michèle Stappers (leerkracht PIKOH),
9 februari 2023, PIKOH Hasselt