Een inspirerend boek voor een creatieve school

PIKOH4 reducedTer gelegenheid van de jaarlijkse inspiratiesessie voor de 6de jaars Beeldende Vorming van de Provinciale Kunsthumaniora Hasselt (PIKOH) had Materials Consult het genoegen om het PIKOH een examplaar van het boek 'Materiology' te schenken. Materiology is een speciaal voor de creatieve sector ontwikkelde gids over materialen en hun vormgevingstechnieken.

Mevr. Lieve Hoffbauer en Mevr. Michèle Stappers, de twee leerkrachten die met passie en bezieling de inspiratiesessies organiseren en begeleiden, namen het boek namens de PIKOH in ontvangst uit handen van onze zaakvoerder, dhr. Frans Vos.

De inspiratiesessie geeft de leerlingen de kans om tijdens het creatieproces van hun GIP (geÏntegreerde proef) hun ideeën en de achtergrond bij hun creaties te presenteren en hun vragen voor te leggen aan een team van experten uit diverse vakdiscplines. Al sinds verschillende jaren heeft dhr. Vos de eer en het genoegen om als materiaalkundig expert aan deze inspiratiesessies te mogen deelnemen.

 

PIKOH8 reducedWe wensen alle leerlingen bijzonder veel succes met het afstuderen en met de verdere carrière, of het nu in de kunstensector of in andere sectoren is. Jullie creativiteit, inzet en ethousiasme zijn de basis voor een boeiende loopbaan in vele mogelijke richtingen.  

  

  

Van links naar rechts: Lieve Hoffbauer (leerkracht PIKOH), Frans Vos (zaakvoerder Materials Consult) en Michèle Stappers (leerkracht PIKOH),
9 februari 2023, PIKOH Hasselt  

 

 

Over Materials Consult

Materials Consult bv
Malendriesstraat 70
3370 Boutersem
KBO/BTW (BE)0878.593.930

Search