Meerwaarde via Materialen

Bent u op zoek naar specialisten die uw materiaalkundige vragen kunnen helpen oplossen, dan bent u aan het juiste adres.

Bent u projectverantwoordelijke voor de ontwikkeling van een nieuwe installatie, maar u mist een materiaalspecialist? U zoekt meer informatie met betrekking tot de invloed van bepaalde chemicaliën op tankwanden? Of wenst u meer informatie te bekomen over de mechanische eigenschappen of het lassen van metalen? Wij zoeken het voor u uit.

Aangezien uw ontwikkelingen uw toekomst zijn, maken wij er een erezaak van dat onze missies in volledige complementariteit, overleg en vertrouwen met u en uw team verlopen.

Image
Image
Image

Enkele mogelijkheden

Materiaalselectie
Welke materialen zijn het meest geschikt voor de door u beoogde toepassing? Met welke materiaaleigenschappen wordt best rekening gehouden bij het ontwerp en het design van nieuwe installaties? Meedenken als sparring partner in uw team of een volledige materiaalselectie van A tot Z? Beide opties zijn mogelijk.  

Coördinatie en uitvoering van Onderzoek- & Ontwikkelingprojecten
Dat vereist een gedegen kennis van diverse vakgebieden. U kan bij ons terecht voor de coördinatie, maar evenzeer voor ondersteuning en uitvoering van het materiaalkundig projectgedeelte.

Literatuurstudies 
De materiaalkundige literatuur is een uitgebreide en interessante bron van informatie. Uw weg vinden in die hoeveelheid informatie is een andere zaak. Wij ondersteunen uw activiteiten met literatuurstudies die de gespecialiseerde informatie vertalen naar uw noden.

Congressen en studiedagen
Kleinere bedrijven beschikken niet steeds over de mogelijkheden om deel te nemen aan congressen of vaktechnische seminaries. Nochtans is het voor alle bedrijven onontbeerlijk om op de hoogte te blijven van de stand van zaken. Wij kunnen de voor u interessante materiaalkundige congressen opvolgen en rapporteren in functie van uw wensen. Congressen en seminaries over breukmechanica, corrosie, lassen, slijtage enz. Bij ons bent u aan het juiste adres. Nog een besparingstip: Vele bedrijven hebben nood aan dezelfde informatie … waarom zou u de kosten niet delen?

Wenst u een beroep te doen op onze diensten of te vernemen hoe wij u kunnen helpen?

Contacteer ons op +32.(0)16.40.21.53 of via info@materialsconsult.be.

Van harte WELKOM!

Search